Έρευνα (Research)

ΑρχικήΈρευναΠλατφόρμα Παιχνιδιών Κρυμμένου Θησαυρού

Πλατφόρμα παιχνιδιών κρυμμένου θησαυρού

Τα γεγονότα:

  • Τα κινητά τηλέφωνα βοηθούν τουρίστες να πλοηγηθούν, περιηγηθούν και να ανακαλύψουν τοποθεσίες όπως αντίστοιχα και εκπαιδευτικές εφαρμογές για μία τοποθεσία.
  • Οι παραδοσιακοί τουριστικοί οδηγοί είναι ένα μέσο διαφήμισης τοπικών επιχειρήσεων αλλά αποτυγχάνουν να εμπλέξουν τους χρήστες τους περεταίρω (πχ. να αγοράσουν ή να επισκεφτούν ένα μαγαζί).
  • Εκπαιδευτικό λογισμικό μπορεί επίσης να αποτύχει περεταίρω εμπλοκή των εκπαιδευομένων αν απλά παραθέτει πληροφορίες για ένα μέρος.

Η ιδέα:

Μια πλατφόρμα που επιτρέπει στους συμμετέχοντες να δημιουργούν αποστολές για παιχνίδια τύπου κυνηγιού κρυμμένου θησαυρού με χρήση κινητών τηλεφώνων

Τα οφέλη:

  • Τουρίστες και ντόπιοι ενθαρρύνονται να εμπλακούν και να επισκεφθούν τοπικές επιχειρήσεις με δώρα που προφέρονται από τους διαγωνισμούς κρυμμένου θησαυρού
  • Μικρές επιχειρήσεις μπορούν να ελκύσουν νέους τοπικούς πελάτες.
  • Μαθητές ενθαρρύνονται να μάθουν για ένα μέρος συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς κυνηγιού κρυμμένου θησαυρού


Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Επικοινωνία

2310 730314

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Εθν. Αντιστάσεως 32, Αμπελόκηποι, Θεσσαλονίκη